BIRTHDAY GIRL!

Hallo! Dit keer even snel een mobiele update. Ik wou even melden dat ik jarig ben, haha. Ik vier mijn verjaardag niet, aangezien ik het niet eens zo'n hele bijzondere dag vind. Misschien dat wanneer ik een bepaald leeftijd behaal, ik dan pas mijn verjaardag zal vieren. Ik ga vandaag wel zelf naar Duitsland toe om een paar verzorgingsproducten te kopen bij de DM. Mijn volume poeder, haarlak en haarverf haal ik vaak ik Duitsland. Zoals ik al al zei vier ik mijn verjaardag niet, maar mijn vriendinnetje doet de afgelopen dagen een beetje raar over dit onderwerp. Dus wie weet wat mih vandaag te wachten staat! Fijne dag verder!
-
Hey guys! I'm writing a quick post just to let you know that it's my birthday today and the fact that I'm going to Germany for some shopping. I always buy my hairstuff over there. I'm not celebrating my birthday but my friends are acting weird about this topic, so who knows what they are up to! Have a great day! xx

- Posted from my Iphone ♥

4 comments

 1. happy happy birthday my dear <3
  stay happy and beautiful! May God bless you always :)

  www.thefabulousgeek.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Hoe komt het dat je je verjaardag niet viert?
  Happy belated bday alvast!
  XOX

  ReplyDelete