BRUILOFT

Na ons terug reis van Frankrijk naar Nederland hadden we een bruiloft op de planning in Zoetermeer. We bleven ongeveer tot een uur s'nachts. Om eerlijk te zijn heb ik niet veel gedaan, aangezien ik al moe was van ons terugreis. Ik heb de hele avond zitten eten en foto's gemaakt, haha. Herinneren jullie nog een artikel van mij waarbij ik liet zien dat ik opgemaakt werd. Ik werd twee keer opgemaakt. Een keer smokey eyes en een twiggy look. Diegene die mij opgemaakt heeft zien jullie op de derde foto. Ik zal verder toelichting geven op de foto's.
-
Here are some pictures from the wedding. I was really tired from our trip, so the only thing that I did was eating and taking pictures.
Groenten en salades. De achterste tomaatjes waren zo lekker dat ik het hele tros heb zitten snoepen, haha.
Dit is de zelfde schaal, alleen dit keer met de bovenste laag.
Zij was toch echt wel het mooiste meisje (op de bruid na) op de bruiloft.
Dit is de zus van de bruid. En kijk eens hoe mooi zwanger ze is.
En natuurlijk een selfie, haha. Ik zal later mijn volledige ourfit posten.

Q:Zijn jullie ooit op een Armeens bruiloft geweest?

2 comments