DENIM ON DENIM


De denim on denim trend. Zelf vond ik in het begin een afschuwelijke trend. Maar dit kwam meer door de manier waarop mensen het gingen combineren. Ik koos ervoor om geen spijkerbroek met een jacket te combineren. Maar juist voor de bovenste kledingstuk. Elke keer wanneer ik foto´s voorbij zie komen van mezelf in dit topje, vind ik het heel jammer dat het alweer herfst is. Aangezien ik nog andere leuke idee├źn heb om dit topje te combineren. Misschien dat de zon nog van de week zal schijnen, dan zal ik het zeker weten uit de kast trekken.
-
When I saw the denim on denim trend, I didn't like the way people styled it. So I made my own version of it. I choose to combine the top body part with this trend. And no, I'm not following this because it's a trend. I really wanted to try it because I didn't like it. You need to try things out in your life before you have an opinion about it. And, now I have. I like the way it looks with this top and jacket together. 

JACKET & TOP H&M / SKIRT EBAY / BOOTS H&M / RINGS EBAY

No comments