FLORAL DRESS

Een van mijn outfits uit Frankrijk. Ik heb echt zoveel outfits wat ik nog moet bijknippen, kleuren bewerken, misschien samenvoegen. Maar dat maakt niet uit! Aangezien ik het heeel erg leuk vind om te doen. Dit droeg ik toen we een dagje gingen winkelen. Nou moet ik heel eerlijk zijn en zeggen dat je in Frankrijk heel snel lastig wordt gevallen. Alsof de mensen daar geen normen en waarden hebben meegekregen. Er waren twee jongens die ons lastig vielen en zelfs foto's gingen maken. Meestal ben ik geen meid die daar aandacht aan besteed, maar dit keer stak ik mijn middelvinger op, dus als jullie foto's van mij op internet zien verschijnen. Dan weten jullie waarom, haha. Want wie weet wat ze met mijn foto's wouden doen. Maar maakt niet uit, kan gebeuren! Ze werkte alleen wel heel erg op ons zenuwen.
-
This is one of my outfits from France. It was a sunny day and we went for some shopping and for some sushi. I still have a few more France outfits to show, but first I need to edit them before I can write an article about it. Oh and there were two guys bothering us when we took these pictures. Most of the time I'm not that kind of girl who gets angry fast. But ohgod, these boys had no manners. And even took pictures of us. So I said talk to the middle finger, And right then he snapped a picture. I don't know if he's going to do something with those pictures, but we'll see

DRESS NEW LOOK / HEELS H&M

2 comments