LUXURY FOR PRINCESS EXTENSIONS

Vandaag heb ik iets heel spannends voor jullie! Om eerlijk te zijn vind ik het denk ik nog spannender dan jullie. Ik mocht van Luxury for princess haar extensions reviewen. Een uiteindelijk oordeel heb ik nog niet, aangezien ik ze pas een week in mijn bezit heb. Ik heb ze al wel wat korter geknipt, zo zien ze er wat natuurlijker uit bij mij. Schrik niet als jullie mijn echte haar zien! Want ja, geloof het of niet, dit is mijn echte haar. Ik draag al ongeveer een jaar extensions, waarvan de kwaliteit veel slechter is dan van de extensions die ik nu heb.Genoeg gepraat! klik verder voor meer foto's.

Ik mocht de kleur en gram zelf uitzoeken op hun website. Je hebt drie versies. de 120gram (princess hair set) 160 gram (princess Deluxe set)  en de 220 gram (princess super Deluxe set) ik koos voor de 220 gram. Als je korter haar hebt zou je eigenlijk voor meer gram moeten gaan, aangezien de onderste laag van je haar er veel dunner uit zal gaan zien dan de bovenste laag. De 120gram set is geschikt voor meiden met lang haar die meer volume dan lengte willen creëren. Je kunt kiezen uit 10 verschillende haarkleuren. Mijn voorkeur ging uit naar de kleur Jet Black - Color 1 in 220 gram. 
De extensions komen verpakt in een bubblegum kleurig pakketje, met daarin een poederroze papiertje waar de extensions in zitten. De extensions  zitten in een plastic verpakking. Als je ze uit de verpakking haalt zit er een elastieke band erom heen gewikkeld, om te voorkomen dat de extensions in de klit raken.  
De extensions zijn 22' inch. Dat is ongeveer 60cm en meer dan genoeg, ik vind het zelf te lang om eerlijk te zijn. Het zou je mooi staan als je zelf haar hebt, maar dat heb ik niet. Er zitten in totaal zitten er 10 clip-in-extensions in. Je kan ze allemaal indoen, alleen ik laat mijn moeder ze altijd aan elkaar naaien. Dit heb ik nog niet gedaan, maar dat komt nog. Wanneer ik dit doe, heb ik in totaal 3 clip-in-extensions in die ik elke ochtend in mijn haar doe. Zo bespaar je tijd.
Tadaah! Mijn natuurlijke haar. Nou niet echt heel natuurlijk, aangezien ik het gestyled heb. Ik heb van mezelf kroes haar, dat betekent dus allemaal inni-minni krulletjes. Maar gelukkig doet mijn CHI-tang zijn best en krijg ik mijn haar meestal wel kaarsrecht.
Wat een verschil hè? Ze zien er vanaf de achterkant veel mooier uit dan de voorkant, aangezien mijn haar er vanaf de voorkant bovenuit steekt. Zo draag ik het niet, want het ziet er dan nep uit. Maar eerlijk is eerlijk, het resultaat is mooi. Hier heb ik alle clips ingedaan. Ik begon met de 3 clips daarna weer een 3 clips, een 4 clips, een 4 clips, in de bovenste rij heb ik alle 1 clips naast elkaar zitten klippen. En bij de linker zijkant een 2 clips en de rechter zijkant 2 clips.
Zo ziet mijn haar eruit wanneer ik het krul. Ik stijl en krul mijn haar altijd met mijn CHI stijltang. Meestal kam ik het achteraf ook uit, aangezien ik niet van strakke krullen hou. 
En dan nu hoe het eruit ziet als ik de extensions gekruld heb. Zoals je ziet, ziet het er heel natuurlijk uit.Als ik het niet wist van mezelf zou ik het verschil niet eens zien. Het is je geld dubbel en dwars waard. Eerder begreep ik niet hoe mensen zoveel geld aan extensions konden geven, maar nu je zelf extensions van goede kwaliteit in je handen hebt weet je waarom mensen het kopen. In het begin zat ik  er de hele tijd aan, aangezien ze zo zacht waren ( en nu nog, na 1 week)

Mening
Het zijn hele fijne extensions van goede kwaliteit. Het is heel fijn dat ze zo lang zijn, zo kan jij zelf de lengte van de extension bepalen. Mijn extensions heb ik korter geknipt, omdat ik niet zulke lange lokken heb. Zoals jullie hierboven kunnen zien.

De foto's die ik heb gemaakt zijn precies een dag nadat ik mijn extensions binnen kreeg gemaakt. Ze zijn nog lang, maar op dit moment heb ik ze al wel wat korter geknipt. Het is wel even sparen voor wanneer je voor de super deluxe extensions gaat. Maar dan heb je echt extensions van goede kwaliteit waar je lang mee kan doen. Mijn extensions waren van slechte kwaliteit, maar ze gingen meer dan één jaar mee. Ze zijn ook nu pas aan de dode kant. Maar ik krulde ze altijd zonder bescherming. Met deze extensions ben ik dat niet van plan.

Wat ook heel fijn is, is dat je de extensions kan verven, knippen, stijlen en krullen. Vooral voor de mensen die eens een keertje ombre hair willen proberen zijn clip-in-extensions heel handig.

Hopelijk heb ik nog veel jaren plezier met mijn setje haar extensions. Sinds ik ze in heb, krijg ik zelfs complimentjes van mensen die zelf lang haar hebben. 

Je kunt de extensions hier bestellen : Luxury for princess de prijzen en kleuren kun je op hun site terug vinden. 

Luxury for Princess kortingscode: HERMINA

16 comments

 1. Klinkt heel erg goed! Ziet er ook mooi uit. Ik denk alleen dat ze zulk soort extensions nooit in mijn kleur hebben!
  Liefs

  ReplyDelete
 2. heel mooi..maar ik moet zeggen dat ik je haar mooier vind zonder extensions

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah dankjewel! Alleen ik ben lang haar gewend, en vind het zelf echt niet mooi, haha. xx

   Delete
 3. Heel erg leuk, ik lees net toevallig bij een andere blog dat zei ze ook besteld heeft, en er ook heel bij mee is.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Loveee them! Ben er echt dol op, ze zijn veel beter dan mijn vorige die ik heb. xx

   Delete
 4. Heel erg leuk :) Al vind ik je ook heel mooi met je echte haar hoor!
  Vind je het niet lastig dat je ze telkens moet insteken?
  Heb ook al gehoord/gelezen dat clip in de slechtste extensions zijn voor je echte haar, je kan er namelijk kale plekken van krijgen bij veelvuldig gebruik ... Ik heb een ook clip ins maar die heb ik enkel gebruikt voor een feestje of een speciaal kapsel anders kan ik het echt niet opbrengen om het ELKE dag in te steken :p en kan moeilijk naar men werk gaan ene dag met kort haar en andere dag met lang :D Ik heb al clip in, ingenaaide en ringetjes gehad. Wil ook terug lang haar maar vind het een heel gedoe!

  XOX

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Ja ik vind zelf van niet, haha. Maar dit komt omdat ik lang haar gewend ben.

   Nou om eerlijk te zijn niet. het zijn 10 clips. Maar ik laat mijn moeder ze altijd aan elkaar naaien. Dus dan moet ik elke ochtend maar 3 clips indoen. (onderste rij, midden en bovenste rij)

   Of ze slecht zijn weet ik niet.. Ik gebruik al één jaar lang clip-ins, en heb nog geen slechte ervaringen ermee. Wel dat je drukpunten achter je oor hebt en hoofd. Ik plaatste ze in het begin verkeerd en hierdoor kreeg ik hoofdpijn, dat is het enige nadeel.

   Ik klip ze zelf wel elke dag in, maar dit is meer omdat ik eigenlijk dan juist niet veel met mijn haar hoef te doen.

   Anders moet je ook eens clip-ins nemen en het door iemand laten naaien?

   xxx

   Delete
 5. Ik heb toevallig die extensions en de kwaliteit was na een half jaar al niet meer zoals het zijn moest. Hoop dat jij er meer geluk mee hebt.. Met mijn nieuwe set kies ik toch van Bellami

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah echt? Wat jammer zeg.. Ik had er eentje van eBay en daar ging de kwaliteit pas na 1 jaar achteruit. Heb je ze wel goed verzorgd? Ik heb ze al bijna 2 weken en ze lijken net nieuw. Wel heel jammer! xx

   Delete
 6. Ik heb zelf ook krullen en een CHI tang maar krijg het nooit helemaal kaarsrecht, naja een half uurtje en daarna komt er weer slag in of gaat het pluizen. Wat voor producten gebruik jij voor het stijlen? Ik vind die extensions heel mooi denk dat ik ze ook ga bestellen! xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Echt? Ik hou zelf van dat pluis haar dus vind het niet erg dat het gaat pluizen! Ik gebruik de serum van CHI en soms zelfs niks... Haha

   Delete
 7. Hallo Hermine, Heb net ook al Luxury for Princess besteld, daarvoor al 3 jaar koop ik ze bij clip-in extensions, maar deze laatste is veel duurder, ik ben dus heel benieuwd naar eventueel kwaliteits verschil (als die er überhaupt bestaat).
  Iemand hier voeg naar kale plekken bij lang dragen. Ik heb lang haar en draag iets langer extensions voor extra lengte en volume, Ik doe ze elke dag in, net als Hermine, in 3 lagen. Ik heb geen kale plekken en de extensions gaan super lang mee als je ze goed verzorgt. Ik heb zelfs ondervonden dat hoe meer mijn eigen haar de lengte heeft van de extensions hoe minder ze klitten en beschadigd raken, alsof ze dan beschermder zijn door je eigen haar die er omheen zin. Mijn theorie!

  Succes allemaal...

  ReplyDelete
 8. Hoi, hoop dat je hier nog op zult reageren omdat het al best een tijd geleden is dat je dit hebt geschreven.

  Ik zit heel erg te twijfelen om ook clip in extensions te nemen van Luxury For Princess.
  Alleen vind ik 10 banen best veel om iedere keer in te moeten doen.
  Zat dus ook te denken om ze op elkaar te (laten) naaien. Maar hoe heb jij (of je moeder eigenlijk haha) het dan precies gedaan? Welke delen heb je bij elkaar gedaan, hoeveel clipjes zitten er dan op en hoe breed zijn de banen.. haha een hoop vragen maar hoop dat jij me verder kan helpen :)
  Alvast bedankt!

  Groetjes San

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi San,

   Mijn moeder naait de 2x 4 clips aan elkaar en de 2x 3 clips. De losse clipjes naai ik ook eraan maar ik kijk dan waar t meer nodig is. Of je kan ook 2x 4 clips en 1x 3 clips zo laten en op de andere 3 clips alle losse plukjes eraan naaien.

   Maar wat ik had gedaan was, 2x 4 clips 1x 3 clips met alle 1 clips eraan naaien en de andere 3 clips daar liet ik de 2x 2 clips eraan naaien.

   Maar dit raad ik je af het is juist beter om die 2x 2 clips aan de zijkant van je hoofd te klippen voor mee volume.

   Op de 4 clips deed ik 5 clips op, voor meer stevigheid en de rest gewoon hoeveel banen het waren.

   Wel eerst van te voren alle clipjes eraf halen, beetje mixen en matchen en dan met naald en draad even eroverheen naaien voordat je em onder de naaimachine stopt en verder gaat naaien.

   Hopelijk heb je er wat aan en begrijp je mijn verhaal, haha :-)

   xx

   Delete