MAXI SKIRT

Herinneren jullie mijn Youtube filmpje van laatst? Dit is precies op hetzelfde dag als het filmpje zelf. Maar aangezien mijn topje elke keer omhoog ging tijdens het filmen, had ik voor het filmpje zelf een ander topje aangetrokken. Maar dit was eigenlijk mijn werkelijke outfit. Ik kocht dit topje in Frankrijk bij de H&M. Ze staan best leuk met zulke hoge rokken, je krijgt er ook een mooi figuur door. Dit keer heb ik maar een foto, aangezien de andere allemaal mislukt waren. Mijn rok zat elke keer of misvormd of kroop omhoog.
-
This is my outfit back in France. Do you remember my youtube video? Well it was on the same day, when I filmed that look. But my top was a little bit to short and everytime I did my hair, the top became shorter and shorter, haha. 

TOP H&M / SKIRT EBAY / HEELS H&M

8 comments

 1. wow, this skirt fits you like a glove! You are in a great shape and any clothes would look perfect on you) Those photographs are adorable!
  Wish you a blessed day ahead!

  www.svetusvet.com

  ReplyDelete
 2. Wauwwww, deze outfit staat je echt geweldig! xo

  ReplyDelete
 3. Dit staat je echt prachtig!!
  Liefs

  ReplyDelete
 4. wauw wat staat dit je goed! Je hebt er echt een goed lichaam voor!

  ReplyDelete