MIAUW

Mijn plekje voor mooie foto's heb ik gevonden. En gelukkig is het niet zo ver lopen. Dus hopelijk vinden jullie het niet erg om heel vaak hetzelfde achtergrond te zien, maar het gaat uiteindelijk toch om  het outfit zelf? Gelukkig ken ik ook een paar meiden die het leuk vinden om foto's van mij te maken. Dus een dubbel win voor mij! Ik blijf het maar zeggen, maar ik houd van mijn zonnebril! Het staat overal wel mooi bij. Ik heb ook een rondere versie hiervan gekocht, maar om eerlijk te zijn staat het mij niet. Misschien dat ik opzoek ga naar andere kleuren, maar dan in een Rayban Wayfarer model. 
-
Here's my outfit from last week. I really like these kind of sunglasses. I keep saying that, haha. But I really do like them! I ordered the round version, but that doesn't fit my head. It looks weird. So I think I'm going to search them in the Rayban Wayfarer model. 

SUNGLASSES EBAY / TOP H&M / SKIRT EBAY / SHOES UNKNOWN / NECKLACE EBAY

1 comment