PURPLE OUTFIT

Is het niet wat koud om een rokje te dragen met dit weer? Nou, daar heb je helemaal gelijk in! Alleen Hermina loopt een beetje achter met haar outfits, haha. Dus wanneer het straks winter is zien jullie mij nog met mijn zomer/herfst outfits. En wanneer het eindelijk dan weer eens lente is laat ik pas mijn winter kleding zien, haha. In ieder geval dit is een outfit van vorige week. Ik ging meteen na school even langs een vriendin, we gingen samen naar een kinderboerderij. Misschien dat ik die foto's zal posten. Laat ik eerst maar eens al mijn zomer outfits posten.
-
Here's one of my summer outfits from last week. I still need to post all my summer outfits because now it looks like I'm wearing summer clothes when the weather is rainy, haha. I have another version of this outfit, maybe I will post it later on my blog.

TOP EBAY / SKIRT EBAY / SUNGLASSES EBAY / SHOES UNKNOWN

2 comments