ALL BLACK

Een zwarte outfit dit keer. Ik kan geen genoeg krijgen van zwarte kleding stukken, laatst bestelde ik op H&M ook een paar zwarte items, waarvan ik er al twee binnen heb. Misschien dat ik er foto's van zal maken. Niets is zeker, aangezien ik het druk heb met alles en nog wat. Maar gelukkig is het bijna vakantie en kan ik gerust meer dingen doen. Op de site van H&M zag ik een rokje wat op die van leek, alleen een wat langere versie. Ik wil het heel graag in de kleur zwart en grijs, maar zowat bijna alle basic rokken zijn online uitverkocht op de H&M site. 
-
An All black everything look. I can't stop buying black items, I really love the all black everything looks. Last time I ordered some black items online on the H&M website. Maybe I will take some pictures of the items and show you guys what I bought. I don't know for sure, because lately I've been busy with all kind of stuffs. But it's almost holiday! And that means that I can do more stuff. I saw some skirt that looks exact like mine on the H&M website. I wanted to buy it in the color black and grey. But they are sold out.

TOP & SKIRT EBAY / BOOTS H&M

2 comments

  1. Ik hou ook heel erg van zwart, 80% van mijn kleding is zwart.
    Super leuke outfit! x

    ReplyDelete
  2. I like your blog, amazing look :)

    http://beautyfromwithin-k.blogspot.com/

    ReplyDelete