CÉLINE


Hallo! Hoe gaat het met jullie? Met mij wel prima hoor. Dit is een outfit van een tijdje geleden toen de zon nog scheen. Vandaar dat ik een shirt aan heb. Er zullen nog wel meer outfits volgen waarbij je denkt. Meid het is al herfst? Ja i know, maar ik heb nog steeds oudere outfits die ik nog moet uploaden. Dat is het nadeel van vooruit werken, maar het heeft ook zo zijn voordelen.Hier heb ik mijn clip-ins in. Voor de mensen die ook clip-ins willen bestellen, ik heb ze van Luxury for princess. Wanneer je het wil bestellen kan je mijn kortingscode gebruiken ''Hermina''.
-
Hey guys! How are you all doing? I'm fine. This outfit is from a while ago, when the sun was shinning. You will see a lot of outfit posts with summer/spring clothes the couple of days. I still have some old outfit pictures that I need to show you. It's better to have outfit pictures as a back up, so you can show instead of stressing that you need to take pictures, edit and upload at the same day. I wear my clip-ins on the pictures here down below. I got mine from Luxury for princess. If you want to order yourself one, you can use my code ''Hermina''.

TOP EBAY / PANTS PIMKIE / BOOTS H&M

Luxury for Princess discount code / Luxury for Princess kortingscode : HERMINA

1 comment

  1. Ha hermina,
    Ik denk dat je deze posts beter als extra kunt doen, want het zijn nog allemaal zomerse outfits. Voor lezers zoals ik is het juist leuk om inspiratie voor verschillende herfst outfits op te doen.. en deze outfits zijn nu niet echt geschikt voor het weer hier in nederland, haha!

    Het is geen commentaar, het is een tip van een trouwe lezeres.

    ReplyDelete