DENIM TOP


Dit was mijn back to school look. Zoals je ziet heb ik deze foto's buiten gemaakt (zoals altijd, haha) Maar er gebeurde iets, waarbij ik nu denk, laat ik mezelf maar eens niet gaan opzoeken. Er was een camera man op ons school van Focuz TV. Het ging om wat vinden jongeren nou van kunst? Een klasgenoot was mijn foto's aan het maken toen zij op ons afstapte en vroegen. ''Nou ik zie dat jullie kunstzinnig bezig zijn, zouden wij jullie wat mogen vragen''.  Ze lieten ons drie afbeeldingen zien, waarbij wij ons mening erover moesten geven. Ik kwam dus even echt niet uit mijn woorden en naar mijn gevoel stond ik dus heel erg voor schut, haha. Voor diegene die in Gelderland wonen, of als je zin hebt om het optezoeken, graag! Want ik kan het zelf niet vinden. In ieder geval, hier mijn outfit van een tijdje geleden.
-
Here's my back to school look. We were taking some pictures outside, when someone from Focuz TV walked to us and asked. '' Well I see that you doing something with art (I was taking some outfit pictures) My I ask you some questions?'' It was about, what do the youth think about art? What's theyr opinion about it. I really couldn't talk at a moment, I really didn't know what to say, haha.Anyway here's my outfit from a while ago.

TOP H&M / SUNGLASSES EBAY / PANTS PIMKIE / SHOES UNKOWN

1 comment

 1. your red lips color pulled the whole outfit together , looking great my friend

  * am sharing my favorite fashion and beauty links on my blog , must see !!

  http://artofnanyslife.blogspot.com/2013/10/4-10-favorite-fashion-beauty-links.html

  P.S. Follow me on insta & i will instantly follow back @nanyslife

  N@NY

  ReplyDelete