LEATHER SKIRT ♡

Goodmorning!♡ Hebben we allemaal een fijn weekend? Ik heb in ieder geval vakantie en een paar plannen, maar de meeste bestaan uit leren, leren en nog een leren. Gelukkig heb ik al m'n huiswerk al af. Maar genoeg over school. Het is voor de meeste van jullie nu vakantie. Wat zijn jullie plannen? En gaan jullie Halloween vieren? Ik weet dat het op de 31e is, maar omdat al mijn vriendinnen nu vakantie hebben vieren wij het eerder. Alleen weet ik nog niet hoe ik verkleed ga.. Dit is mijn outfit van een paar weken geleden, toen het zonnetje nog scheen en ik mijn bruine benen nog had. Ze zijn nu nog steeds bruin, maar niet meer zoals op de foto's. Nou, ik ga er weer vandoor: Mijn favoriete eten maken.. Kunnen jullie al raden wat het is? Yup, SUSHI! Haha.Spreek jullie later xx
-
Goodmorning!Are you having a great weekend? I have vacation, but it's not going to be a fun one. I al ready have some plans, but the most part exist of learning, learning and learning! I luckily don't have homework because I al ready made it on school. But enough talking about school, do you guys have any plans for the weekend or vacation? And are you going to celebrate Halloween? I know it's on the 31e, But all my friends are having vacation at this moment, so we thought why not celebrate it in the vacation. But I don't know what I'm going to wear.. If you have any simple idea's I would love to hear . This is my outfit from almost two weeks ago, when the sun was shinning and my legs weren't pale, haha. Well I'm going to make my favorite food today. Can you guess which one? Yep, that's right! SUSHI! I will talk to you guys later. Mwuah xx

TOP H&M / SKIRT EBAY / SHOES UNKNOWN / BAG FROM FRANCE / CLIP-INS FROM LUXURY FOR PRINCESS

Luxury for Princess discount code / Luxury for princess kortingscode : HERMINA

3 comments

 1. hoi, je ziet er super uit! mooie stijl
  kijk ook naar onze blog?kunnen we volgen
  http://www.we-heart-fashion.com

  ReplyDelete
 2. Ik kwam per toeval op je blog terecht en ben sindsdien een trouwe bezoekster hihi
  Ik zie steeds dat je je meeste kleren op Ebay koopt, misschien is het leuk als je een artikel maakt daarover zodat we weten welke verkopers op ebay leuke dingen verkopen en betrouwbaar zijn!
  xxx

  ReplyDelete
 3. Love your blog! Just started following you !

  ReplyDelete