ALL BLACK

All black. The prettiest combination if you ask me. I still need to get rid of my clothes, maybe I will place my clothes that I don't wear on my blog for sale. I already did that but I took it of because I was busy with something else. Anyway, I'm so busy right at the moment that I'm kind of stressing out. I still have alooooot to do for tomorrow, which I can't tell you guys about. I know right, since when did I because that girl with lots of secrets? Anyway I'm going to tell you guys my other secret soon :-) First thing that I'm going to right now is clean my room, wash my hair, do my hair and go to the supermarket to buy some food. Maybe I will make some sushi.. Seriously I'm always craving sushi no matter how late it is, haha. And right after that I'm going to buy some stuff for tomorrow. Oh and I told you guys that I bought a vlogging camera but I didn't liked the quality of it so I brought it back. If you guys have any suggestions for a nice vlogging camera, please let me know! :-)
-
Alles zwart. De mooiste combinatie als je het mij vraagt. Ik moet nog steeds mijn kleding verkopen die ik niet draag. Ik had het al eerder op mijn blog gezet, maar weer eraf gehaald omdat ik het druk had met andere dingen. Over druk gesproken, ik ben nu ook druk bezig met van alles en nog wat, dat voor morgen af moet! Ik begin een beetje te stressen, maar ik mag jullie er niets over vertellen! Jullie horen het allemaal nog wel. En sinds wanneer heb ik zoveel geheimen voor jullie? Haha. Maar goed binnenkort vertel ik jullie er meer over! Aller eerst ga ik mijn kamer opruimen, mijn haar doen en dan even snel naar de supermarkt om eten te kopen. Misschien dat ik ook nog sushi ga maken.. Serieus ik heb altijd wel zin in sushi en het maakt niet uit hoe laat het is. Nadat ik dit allemaal heb gedaan ga ik nog even langs de Action om een paar dingen voor morgen te kopen. Oh en herinneren jullie je nog dat ik zei dat ik een vlog camera heb gekocht? Nou die heb ik terug gestuurd omdat ik de kwaliteit niet goed vond. Als jullie een betere vlogging camera kennen, laat het mij aub weten! :-)

TOP EBAY / PANTS UNKNOWN / CHAIN EBAY / SHOES DESIRECLOTHING

6 comments

 1. Hello from Spain: great outfit in black. Fabulous photos. Keep in touch

  ReplyDelete
 2. I love the all black look - you look great! Especially love your chain, great post xx

  emily x ♥ | emily's beauty blog

  ReplyDelete
 3. Great look, all black is a classic. Sushi is always a good idea! Great post.

  Sarah
  sarahjustinestyle.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Beautifulll!! ~~ You look like a star, seriously ^^

  ReplyDelete