BLUE LACE DRESS

The past few days I've been flogging my life with my new camera that I bought. I really enjoy doing that and I hope that I will be making more vlogs. Anyway, I'm just chilling with my Macbook and the TV and eating some cranberries with yogurt. I really enjoy doing things like this. Sitting on the couch with a thick blanket, some food, searching the internet or like now blogging and the sound of the TV on the background. Right after this post I'm going to search for flight tickets... I know it's really going to fast, I can't believe that I'm actually leaving in two months and I still haven't told you guys about my plans but I will! Just be patient until I figure everything out. Oh and I still need a new job since I'm always bored on the Saturday, haha. What do you guys think about my dress from Red Label. I think it's really pretty with the details on the front. Anyway talk to you guys later! And don't forget to check out my blog for a video. 
-
De afgelopen paar dagen heb ik mijn leven vastgelegd doormiddel van een vlog met mijn nieuwe camera. Ik vind het leuk om te vloggen en hoop dat ik meer video's zal maken. Maar jullie mening telt natuurlijk! Ik zit in de woonkamer op de bank met mijn Macbook cranberries met Yoghurt te eten. En natuurlijk staat de TV aan ook al kijk ik er niet naar. Ik hou van dit soort dingen. Op de bank zitten met een dikke deken, met wat eten en natuurlijk het bloggen wat ik nu doe. Nadat ik dit heb gepost ga ik weer opzoek naar vliegtickets.. het gaat veeeeels te snel! De tijd vliegt voorbij en ik kan maar niet geloven dat ik over twee maanden vertrek. Ik heb jullie nog steeds niets verteld over mijn plannen, maar dat ga ik binnenkort doen. Heb nog even geduld totdat ik alles heb geregeld. Oh en ik moet nog een nieuwe baan zoeken, omdat ik mij altijd op de zaterdag verveel, haha. Wat vinden jullie van mijn nieuwe jurk van Red Label. Ik vind het prachtig! Vooral hoe de voorkant eruit ziet. Hoe dan ook, ik spreek jullie later! En vergeet niet om mijn blog in de gaten te houden voor een vlog video.

DRESS RED LABEL / HEELS PRIMARK

2 comments