LUXURY FOR PRINCESS CHRISTMAS SHOOT

Oh what a day! In a good way tho. Yesterday we had the Luxury for princess Christmas shoot in Nijmegen. It was so much fun with all the girls from Luxury for princess. We had a Christmas shoot with a lot of Christmas goodies like presents, santa hat & wings. We first started with straight hair and the t-shirt printed with the Luxury logo on it. Right after that the TV Crew came to film with us. So I didn't had the time to curl my hair and wear my white dress, instead of that I sat on the couch with the other girls and pretend we were talking about girl stuff, haha. I even have that captured on video since I vlogged the whole day. So you will see that later up on my blog! :-) I'm done with the editing but I will post it this week on my Youtube channel. What more can I say? It was a great day with the team from Luxury for princess. I hope you like the behind the scene pictures, talk you you guys later!
-
Oh wat een dag! Gisteren hadden we de kerst fotoshoot van Luxury for princess in Nijmegen. De shoot bestond uit vleugels, kerstcadeau's en kerstmutjes. We begonnen eerst met steil haar en de t-shirt bedrukt met de Luxury logo. Dit zijn de foto's voor de 280gr voor op de website. Nadat ik daarmee klaar was kwamen de mannen van RTL 4 ons filmen. Ik heb geen tijd gehad om mijn haar te krullen en om te kleden. In plaats daarvan zat ik op de bank met de andere meisjes en deden we alsof we een 'girl talk' hadden, haha. Ik heb dit zelfs vastgelegd op video. Ik heb de hele dag gevlogged, dit komt van de week op mijn Youtube kanaal :-) Ik ben al wel klaar met het bewerken ervan. Wat kan ik  nog meer zeggen? Het was een geweldig dag met het team van Luxury for princess. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje achter de schermen te nemen doormiddel van foto's. Ik spreke jullie later! 


Luxury for Princess discount code / Luxury for Princess kortingscode : HERMINA

1 comment

  1. Ow die vleugels!! Zo mooi !! gave foto's allemaal! Ben benieuwd naar je filmpje! XOXO, daphny

    ReplyDelete