ALL BLACK EVERYTHING

ENG: These kinds of outfits are my favorite. There pictures were taken in Holland quite some time ago, during autumn. I used to wear these shoes all the time two years ago, but when I had my internship (de rest van de zin snap ik niet haha). As I'm looking at my pictures I regret not bringing my leather pants here. They would have been a great match for my recently purchased Nike Air Max 90'. My unfortunately oversized top is from H&M. I ordered a smaller size and gave the the other one to my mother. I've also purchased them in various colors. I sure hope they'll fit, because they were delivered when I already was in America.
Dit soort outfits zijn echt mijn favoriet. Ik heb deze foto's genomen toen ik nog in Nederland was. Zoals je kunt zien is dit al een tijdje geleden, want het was nog herfst. De schoenen die je hier op de foto ziet droeg ik twee jaar geleden zó vaak, maar toen ik met mijn stage begon droeg ik alleen nog maar platte schoenen dat dit een beetje inlopen was aangezien ik gedurende mijn stage periode mijn Nikes droeg. Wanneer ik deze foto's zie heb ik er best wel spijt van dat ik mijn leren broek niet heb meegenomen. Die zou heel mooi staan met mijn Nike Air Max 90', die ik laatst heb gekocht. Mijn top, die achteraf veel te groot blijkt te zijn, komt van de H&M. Daarom heb ik een kleinere maat besteld en die andere aan mijn moeder gegeven. Ook heb ik ze in verschillende kleuren besteld. Hopelijk passen ze mij, want mijn pakketje kwam aan toen ik al in Amerika was. :-)

TOP H&M / PANTS EBAY / SHOES EBAY 

No comments