SHEINSIDE

ENG: I still have a lot of outfits I have to post. I've just received new clothes.This dress is from Sheinside. This is my first piece of clothing with a baby blue colour. I fell in love with it from the moment I laid eyes on it. Too bad it's slighty too big for me. That's why I've put my hair in front of it. Other then it being a bit too large it's a fine dress. Since it now is 2015; what about your good intentions? Did you manage to stick to them? I don't have any special good intentions, because when I want something I force myself to do whatever is necessary, haha :-). For instance, from now on I will post more stuff on my blog. I might schedule half a day of working on my blog. (which I did! Yay!)

NL: Ik heb nog steeds veel outfits die ik nog moet plaatsen, maar gelukkig kan ik nu outfit foto's maken aangezien ik nieuwe kleren heb. Dit jurkje komt van SheinsideDit is ook mijn eerste kledingstuk in de kleur babyblauw. Toen ik dit jurkje kreeg was ik meteen verliefd, alleen jammer genoeg is het jurkje een beetje groot. Vandaar dat ik mijn haar ervoor heb gedaan. Voor de rest is het een prima jurkje. En nu het 2015 is; hoe zit het met jullie voornemens? Is het jullie gelukt om je eraan te houden? Ik heb voor mijzelf niets opgesteld, omdat meestal als ik wat wil, dan dwing ik mijzelf om dat ook te doen, haha :-). Zoals vanaf nu dwing ik mezelf om voortaan meer op m'n blog te plaatsen. Misschien dat ik een halve dag inplan om te gaan bloggen. (wat ik vandaag heb gedaan, yay!)

DRESS FROM SHEINSIDE

4 comments