NUDE DRESS
A few weeks ago we took some outfit pictures. I had styled this dress that I bought at a sale at H&M with my Primark lace up flats. I really like these types of outfits. They're effortless yet chique. I'm so happy that the sun is finally shining in the Netherlands while the schools are closed, because the last couple of months have been really stressful for me. After one year of trying to plan a trip with my neighbour we finally booked a trip to Rome! 🇮🇹 Ah, I'm so excited and I can't wait to take lots of pictures, eat Italian pizza, gelato and of course my all-time favorite: Nutella! I've already packed half of my stuff, but It'll still take a while before I'm done and I'm always scared of forgetting something. I hope that I can take a lot of of pictures and share them on my blog. Talk to you guys later!

Een paar weken terug hadden we outfitfoto's gemaakt. Ik had toen deze jurk die ik in de uitverkoop bij H&M had gekocht gestyled met mijn Primark lace up flats. Ik vind dit soort outfits echt heel leuk: ze zijn heel simpel samen te stellen en toch zien ze er chic uit. Ik ben zo blij dat de zon hier eindelijk schijnt en dat de scholen dicht zijn: de afgelopen maanden waren namelijk erg stressvol voor me. Mijn buurmeisje en ik hebben eindelijk na een jaar van vakanties proberen te plannen, er daadwerkelijk één geboekt naar Rome!🇮🇹 Ah! Ik ben zo enthousiast en ik kijk er nu al naar uit om veel foto's te maken, Italiaanse pizza's, gelato en mijn favoriet: Nutella te eten. Ik heb nu ongeveer de helft ingepakt, dus dat gaat nog wel een tijdje duren. Ik ben altijd zo bang dat ik iets vergeet :-(. Ik hoop dat ik veel foto's met jullie kan delen op mijn blog. Ik spreek jullie later!


DRESS H&M / FLATS PRIMARK