NEW YEAR

There you go! The pictures from our NYE. We had a lot of fun ate as much as we can and don´t forget the cheers, if your Armenian then you know exactly what I mean by that, haha. We even went outside to watch the fireworks from other people. I hope to experience the next NYE with people that I care about... But in the meanwhile I´m going to work on my goals for this year. I really want to get my diploma this year, if that´s possible I can bring my big plan into life. I already talked my parents into it, haha. So yeah, december 2014 is far away, but if I want to work on that plan, even one year is short:) So I started already with that! My big plan was from last year, but that didn't go on because I needed to go to school. Anyway, I will post the outfit picture later from this day. 
-
Daar gaan we dan! Dit zijn de foto's van nieuwjaar, zoals je ziet, veel eten en drinken. We hadden een leuke tijd samen met z'n allen, al dat geproost en gedans. Als je Armeens bent dan weet je waar ik het over heb, haha. Toen de klok 12 uur sloeg gingen wij nog even buiten naar het vuurwerk kijken van anderen. Ik hoop dat ik mijn volgende nieuwjaar weer met de mensen zal ervaren waar ik om geef... Maar in de tussentijd ga ik werken aan mijn doelen. Ik wil dit jaar mijn diploma halen en als dat mogelijk is kan ik mijn grote plan in leven brengen. December 2014 lijkt nog heel ver, maar wanneer ik (hoop ik!) klaar ben met school is het al juli... Dan zitten we al halverwege. Dit is eigenlijk mijn plan wat vorig jaar niet doorging, maar dat maakt niet uit! Nu heb ik meer tijd om alles te regelen en uit te vogelen. Hoe dan ook, ik zal de outfit foto's later posten.

6 comments

 1. Wat een mooie foto's! Ziet er super gezellig uit.

  ReplyDelete
 2. Ik vind de manier hoe je fotografeert echt heel mooi!

  ReplyDelete
 3. Amazing photos! Happy 2014 :)

  http://vintageloyal.blogspot.pt/

  ReplyDelete
 4. I agree with you NYE is to spend with people you are close too.

  P.xx
  GreyWalls

  ReplyDelete
 5. YUM!!! So lovely.
  Peace & Love
  M+B
  mollyandbeans.com

  ReplyDelete