AMERICA: CITYWALK


I'm back in The Netherlands, but I have a lot of pictures to share with you guys. So my blog will be American themed since I'm still suffering from jet lag and need to take care of a lot of things. I'll try to post outfit pictures as well. So here we go! I went to the city walk with my little cousins and their mother and trust me, if you want to go there go when it's dark outside. Pretty much everything is prettier at night in America, thanks to all the scenic lights there. We just walked there, took some pictures and at the big world ball we met Mario Lopez from 'Saved by the Bell'. Oh, I loved that show! I used to watch it when I was younger. Anyway, they were filming there for a show or something. I was part of the audience standing behind him, so I probably could have seen myself on television. After that we went to a restaurant and ordered some food.

Ik ben weer terug in Nederland en ik heb een heleboel foto's te delen met jullie. Dus mijn blog zal vooralsnog Amerikaans getint zijn, ook omdat ik nog last heb van een jetlag en ik veel dingen nog moet regelen. Ik zal proberen om ook outfit foto's te plaatsen. Ik ben naar de city walk geweest met mijn kleine nichtjes en hun moeder en geloof me, als je er naartoe wilt gaan, ga dan als het buiten donker is. Vrijwel alles in Amerika is mooier in het donker, dankzij alle sfeerverlichting. We liepen er gewoon rond, namen enkele foto's en bij het grote wereld bal ontmoetten we Maro Lopez van 'Saved by the Bell'. Oh, wat hield ik van die show! Toen ik nog klein was keek ik die serie altijd. Hoe dan ook, ze waren daar aan het filmen voor een show of iets dergelijks. Ik maakte deel uit van het publiek dat achter hem stond, dus waarschijnlijk ben ik ergens op de Amerikaanse buis terug te vinden. Daarna gingen we naar een restaurant en bestelde wat te eten.

No comments