NEW IN | H&M HEELS

Like I said before I will take some pictures of my new heels that I got from the H&M. They are pretty affordable. The heel height is 10 cm. It's not that hard to walk in them. The only problem is that when you have tiny ankles like mine, they are not going to walk comfortable. When the strap is too loose, your feet will slip down, but my mom sew the elastic band a little bit smaller. Problem solved!
-
Zoals ik eerder al zei, zou ik nog foto's van mijn nieuwe schoenen maken. Ik heb ze online bij de H&M gekocht, de hoogte van de hak is 10cm. Dus niet zo moeilijk om erop te lopen. Enig nadeel/probleem is dat de elastiek niet zo strap om mijn enkels zit. Wanneer je wat smallere enkels hebt kan dit een probleem zijn. Maar mijn moeder heeft het wat kleiner genaaid, dus het probleem is opgelost.
-♥♥-

1 comment

  1. Beautiful! classic but eye-catching!
    kisses x
    http://fashiongirlfromtown.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete