FRANCE PICTURES

It´s been a long time ago since I posted. I have still some outfit pictures left to show you. But first, I want to show you some pictures that I took of Lille and some food. I don´t know what the first one is called but, if you take the stairs down, there´s such a cool place down there. Maybe I will take some outfit pictures there, to show it. And at the end we took some photo´s by the water fountain. We also bought some fresh sushi from Carrefour and ate it at Quick. I really love churros, so I bought some churros from Quick. And, also yesterday I wanted to film a haul. But guess what? The whole video was blurry! So I'm going to try it today.
-
Het is lang geleden dat ik wat gepost heb. Ik heb nog steeds een paar outfits die ik aan jullie willen laten zien. Maar eerst een paar foto's van Lille en eten. Ik weet niet wat de eerste foto is, maar als je de trap naar beneden neemt, dan kom je op een heel mooi plek uit. Misschien dat ik volgend keer mijn outfit foto's daar zal maken. Op het einde maakte we ook een paar foto's bij het fontein. We kochten in de middag sushi bij Carrefour en aten het op bij Quick. En omdat ik zo dol ben op churros kon ik ze niet laten liggen en kocht ik dat er ook bij. Gisteren probeerde ik een shoplog op te nemen. En raad eens wat er gebeurde? Mijn video was wazig! Dus ik ga het vandaag weer proberen.


2 comments