EEN DAGJE LILLE

It feels like one of those days! En gisteren was het weer raak. Een dagje winkelen stond weer op ons planning. Dit keer hebben we de kermis overgeslagen. Want ik ging dit keer met een missie winkelen. Vandaag (31 augustus) heb ik een bruiloft, ik had al een jurk besteld. Jammer genoeg is die niet aangekomen, het zal in ieder geval niet op tijd aankomen. Maar vandaag had ik dan eindelijk een gevonden. Het is wel een simpele jurk, ik zal misschien foto's van maken. Voor de rest zijn we nog even langs de bubble tea bar geweest, een Marokkaans restaurant en een 'ijsrestaurant'.

Vandaag is ook mijn laatste dag in Lille. Morgen is er braderie en het traditionele mosseldag. Gisteren zagen we de pers al staan voor een restaurant. Het is een beetje teveel om uit te leggen wat het precies inhoudt. Maar voor de nieuwsgierige mensen onder ons zal ik maar even gaan googlen ;-)
-
Just some pictures from my day in Lille. Today is my last day in Lille. And I'm having a wedding party today in The Netherlands. Yesterday I went out to search for a dress for the wedding. Because the dress I ordered is going to be late deliverd. Anyway! Today, there's a braderie in Lille which I will be there. I will show the pictures later and maybe even pictures from the wedding.
De linker is van mij. Ik koos voor de smaak meloen met aardbei bolletjes. Graag had ik anderen smaken willen proberen, maar dat kon niet. Zij werken met een week systeem waarbij ieder week een smaak in het zonnetje wordt gezet. En de rest is van mijn nicht in de smaak mango.
Dit was toch wel even het meest lekkerste salade dat ik ooit in mijn leven heb gegeten! En misschien ook wel de goedkoopste. Zo'n grote bord kost maar€4,- Say whatt? Voor €4,- koop je meestal zo'n zielig salade dat misschien wel een week in een verpakking zit. 
En natuurlijk frietjes erbij! 
Het is nu twee uur s´nachts, maar mijn maag begint te rammelen nu ik dit artikel schrijf. Twee ijsballetjes. Een in de smaak oreo en de ander karamel. 
Dit is wat ik gisteren aanhad. Hier komt nog een outfit of the day artikel. Alsof ik al niet genoeg outfit foto´s heb, haha. En ik blijf ze maar steeds maken..
De vorige keer liet ik foto's zien. Ik probeerde daar wat uit te leggen, waar ik oh zo slecht in ben. Maar dit is wat ik bedoelde. Ik had mijn 'verkeerde' lens bij me. Vandaar zo'n ingezoomde foto.

Q: Wat gaan jullie de komende weken doen? Hermina : naar school toe ;-)

No comments