SUSHI DATE

Gisteren ging ik even de stad in met een vriendin. Maar natuurlijk moesten we eerst sushi gaan eten. Wisten jullie dat je voor €13,50 kan lunchen bij Sumo? Meestal komen we niet verder dan de tweede ronde. Ik vind sushi zo lekker, alleen jammer dat ik meestal niet zoveel op kan. We hebben natuurlijk ook outfit foto's gemaakt. Ik zal alvast de portret foto's in de middag uploaden. Aangezien ze zo mooi zijn geworden (althans vind ik) verdienen ze een apart artikel, haha. Nou ik ga nu even wat eten en een shoplog filmen. Alhans ik hoop dat het mij gaat lukken. En anders vraag ik of iedereen even voor een uur het huis uit wil gaan, haha.
-
Here are some pictures of yesterday, I went on a sushi date with my bestie. We had alot of fun taking pictures and eating our favorite food.We also took some outfit pictures, but I will show it another day. I still need to edit them a little bit. I will post the portrait pictures later this day.

6 comments

 1. Hmm bij Sumo kan je zo heerlijk eten! Ik verlaat altijd propvol het restaurant haha XO ik ben benieuwd naar je foto's

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaaa ik ook! We zaten propvol! Jammer dat ik nooit zoveel sushi opkan, terwijl ik het zoooo heerlijk vind. xx

   Delete
 2. Yummmmmmy! :)
  I love the photos!
  Gosia
  Visit me soon on http://pearlinfashion.blogspot.co.at/

  ReplyDelete
 3. Ik dacht dat lunchen bij Sumo 18 euro is, aangezien ik dat al een paar keer heb gedaan. Waar is het 13,50 dan?!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja dat dacht ik ook. Totdat een vriendin van me zei dat je twee kaarten hebt. Je hebt lunchen voor 13.50, maar dan heb je minder keuze (ik vond het zelf al zat keuze hoor!) en voor 17.50 dat is dan wat meer keuze( je hebt die sojabonen erbij en nog een paar dingen)

   Dit was zelf de Sumo in Arnhem. Misschien eens even een keertje vragen naar de lunch menu's? xx

   Delete