OLIVIA BURTON

Two weeks ago I went to an event in Amsterdam. Well at least I was trying to. After three hours I finally arrived in Amsterdam and of course I was late (I hate being late) I  was really upset that every time that I want to leave the house, something happens with the train. Anyway, my mood immediately changed after seeing all the pretty Olivia Burton watches at the event. I kind of missed the brunch that they were having, but I couldn't help it and snapped a lot of pictures of the food they were having, haha. Oh and I got this new watch, what do you guys think? I seriously love it! It's such a pretty watch, something different than the usual watches we're used to.

Twee weken geleden ben ik naar een evenement in Amsterdam geweest. Dat was in ieder geval de bedoeling. Na 3 uur reizen arriveerde ik eindelijk in Amsterdam, maar toen was ik natuurlijk te laat en ik heb een hekel aan te laat komen. Elke keer als ik van huis wou vertrekken was er iets met de trein, daardoor werd ik erg gefrustreerd. Maar toen ik eenmaal aankwam sloeg mijn stemming helemaal om door alle mooie Olivia Burton horloges. Ze hadden een brunch georganiseerd, maar daarvoor was ik helaas al te laat. Toch heb ik nog veel foto's gemaakt van al het eten dat er was, haha. Oh en ik kreeg dit nieuwe horloge, wat vinden jullie ervan? Ik vind hem helemaal geweldig! Het is zo'n mooi horloge en het ziet er erg origineel uit als je een normaal horloge gewend bent.
Follow my blog with Bloglovin

No comments